Asiakkaaksi Taitolaan

Tutustu Taitolan yksiköihin

Taitola Joutseno

Työtoiminnan tehtäviä Taitola Joutsenossa ovat mm. päivittäiset siivoukset, keittiövuorot, ruuanlaitto, viikkosiivous, ulkotyöt, lumityöt, puutyöt, videoiden kuvaus ja editointi, sosiaalisen median sisällöntuottaminen, koirien ulkoilutus, myyntituotteiden valmistus sekä monet muut yhteiset projektit. 

Taitola Joutseno

Taitola Jyväskylä

Taitola Jyväskylässä toimimme pienryhmissä sekä koko yhteisön kesken. Harjoittelemme Taitolan ideologian mukaisesti ”Aitoja arjen taitoja” sekä vuorovaikutus- ja ilmaisutaitoja.  Pyrimme löytämään jokaiselle oman tavan ilmaista itseään ja omaa persoonaansa.  

Taitola Jyväskylä

Taitola Tampere

Meillä Taitolassa arki ei tapahdu neljän seinän sisällä, vaan meillä pääsee oppimaan, osallistumaan ja kokemaan elämää aktiivisella tavalla.Taitolan toimintayhteisöissä harjoitellaan säännöllistä oman elämän haltuunottoa, arjen taitoja ja vapaa-ajan rytmittämistä. Kehitämme arki- ja elämäntaitoja yksilöllisesti ja tavoitteellisesti johdettujen pienryhmien sekä monipuolisen päivä- ja työtoiminnan avulla.

Taitola Tampere

Taitola Äänekoski

Aloitamme päivän yhteisellä kokoontumisella, jossa käymme päivän ohjelman läpi. Aamun ohjelmaan kuuluu aamujumppa tai pieni yhteinen toimintatuokio. Tämän jälkeen jakaannumme pienryhmiin. Aamun toimintahetken jälkeen syömme yhdessä lounasta, jonka jälkeen jokaisella on pieni tauko. Päivä jatkuu pienryhmätoiminnoilla ja iltapäivällä on koko ryhmän yhteinen toimintatuokio. Lopetamme päivän yhteiseen rentoutushetkeen. 

Taitola Äänekoski