Tule töihin!

Kysy minulta lisää!
Tuomo Takala

Toimitusjohtaja

Puh. 040 542 1909

tuomo.takala@taitola.fi

Tule osaksi Taitolan tiimiä ja nauti työstäsi!

Haluatko olla rakentamassa vammaisille ja erityisryhmiin kuuluville ihmisille polkua aikuistumiseen ja merkitykselliseen elämään?

Tarjoamme merkityksellisen päivätyön ja parhaan ympäristön, jossa on hyvä tehdä töitä. Haluamme panostaa johtamiseen ja uskommekin siihen, että hyvinvoiva työntekijä voi luoda parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Perustana on kilpailukykyinen palkka ja hyvät lisäedut, kuten sairaskuluvakuutus, hierontaetu, polkupyöräetu sekä koko henkilöstön yhteiset tapahtumat.

Liity joukkomme edistämään vammaispalveluiden laadukasta toteutusta hyvässä työyhteisössä.

Katso avoimet työpaikat

Nautitko aidosti työskentelystä erityisryhmien kanssa?

Hienoa! Taitolan tiimissä pääset toteuttamaan aidosti osallistavaa päivätoimintaa. Kehittämämme päivätoiminnan malli luo valmiin rytmin päiviin ja mukautuu sekä yksilöiden että ryhmien tarpeisiin

Onko sinulla ideoita ja virtaa monipuoliseen toimintaa?

Mahtavaa! Taitolassa ideasi saavat vastakaikua, koska meillä arki muodostuu monipuolisesta toiminnasta, johon tarvitaan niin kädentaitoja, aktiivisuutta kuin liikunnallisuutta.

Pidätkö avoimesta vuorovaikutuksesta?

Niin mekin! Taitolassa pääset kohtaamaan niin työkaverit kuin asiakkaasi ihmisinä. Siksi tarvitset kykyä nauttia vuorovaikutteisista päivistä ja kahvipöytäkeskusteluista.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja

Halutessasi voit jättää avoimen hakemuksen alla olevan linkin kautta.

Lähetä avoin hakemus

Jätä avoin hakemus

Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoimia työpaikkoja, voit jättää meille avoimen hakemuksen tai ottaa yhteyttä Taitolan Tuomoon.

Lähetä avoin hakemus

Tutustu meihin

Mikä tekee meistä hyvän työpaikan?

Teemme parhaamme jotta ihmiset voivat Taitolassa hyvin. Työntekijät ovat koko toiminnan ydin ja tekevät työllään Taitolan arvot todeksi, joka päivä.

Lue lisää meistä