Taitola Joutseno

Yhteyshenkilösi
Aija Iljinen

Yksikön johtaja

Puh. 044 510 1269

aija.iljinen@taitola.fi

Taitola Joutseno

Keskuskatu 7/ Välitie 12
54100 Joutseno
Avaa Google Mapsissa

Ohjaajat Joutsenossa

Tervetuloa Joutsenon Taitolaan

Taitola Joutseno on kiinni kesällä 8.7.-28.7.2024 välisen ajan.

Yksikön johtaja tavoitettavissa 10.7. asti. 11.7.-28.7. välisen ajan kiireelliset yhteydenotot päivystävälle yksikön johtajalle: Jenni Härkönen (Tampere) puh. 044 493 8493.

 

Taitola Joutseno sijaitsee aivan Joutsenon keskustassa. Meille on helppo tulla niin Lappeenrannasta kuin Imatraltakin. Tilat meillä ovat avarat koostuen isosta yhteisestä toimintatilasta, suuresta keittiöstä sekä muutamasta pienemmästä huoneesta. Toimintaan hakeudutaan hyvinvointialueen vammaispalvelun kautta.

Joutsenon yksikön päiväaikainen toiminta koostuu sekä työ- että päivätoiminnasta. Toimintamme on aidosti osallistavaa ja suunnitelmallista toimintaa, jossa pyritään huomioimaan jokainen asiakas yksilönä.

Työ- ja päivätoimintaryhmämme päivät lomittuvat yhteen yhteisen ja erillisen tekemisen kautta. Kokoonnumme esimerkiksi joka aamu yhteiselle jumpalle, ruokailemme yhdessä sekä välillä pienryhmissämme on sekä työ- että päivätoiminnan asiakkaita. Toimintamme on monipuolista ja vaihtelevaa, emmekä jumitu samaan asiaan pitkäksi aikaa. Näin toiminta pysyy vaihtelevana ja mielekkäänä. Huomioimme toimintamme suunnittelussa vuodenaikojen vaihtelut sekä erilaiset ajankohtaiset teemat.

Asiakkaaksi Joutsenon Taitolaan:
1. Sovi tutustumiskäynti Aija Iljisen kanssa tai
2. Ota yhteyttä hyvinvointialueen vammaispalveluun

 

 

Katso esimerkki viikkokalenterista

Taitolassa on toimintaa!

Työtoiminta Joutsenossa

Työtoiminnan tehtäviä Taitola Joutsenossa ovat mm. päivittäiset siivoukset, keittiövuorot, ruuanlaitto, viikkosiivous, ulkotyöt, lumityöt, puutyöt, videoiden kuvaus ja editointi, sosiaalisen median sisällöntuottaminen, koirien ulkoilutus, myyntituotteiden valmistus sekä monet muut yhteiset projektit.  

Tutustu päiväaikaiseen toimintaamme